Om campen

Om campen

En uke med filming og shredding på sommersnø, med noen av verdens beste kjørere!

DNB FP Camp er for alle som vil lære seg nye triks, bli flinkere til å filme, henge med venner eller skaffe seg nye, og bli inspirert av verdens beste utøvere. Velkommen til den morsomste uka i 2018!

Campen tilbyr et tettpakket program, der fokus på ski- og snowboardkjøring i parken har høyeste prioritet. Det vil også være fokus på film, med instruktør Filip Christensen og flere andre av filmerne fra Field Productions. Her har du mulighet til å lære og filme med profesjonelt kamera og få kurs i redigering. På ettermiddagen og kvelden blir det aktiviteter som bl.a. skating, trampoline, fotball, turnhall og filmkurs.

Basecamp etablerer vi på Nordal Turistsenter midt i Lom sentrum. Her sover og spiser vi, og samles til ettermiddags- og kveldsaktiviteter. Buss frakter alle opp og ned fra bakken. Parken vil holde internasjonal standard, og flere landslag vil også benytte parken for å trene samtidig med campene.

Er du mer interessert i å filme og redigere? Da er denne campen en unik mulighet. Her vil det være mulighet for å låne og teste profesjonelt filmutstyr, filme kompisene dine, eller noen av verdens beste utøvere. Har du et eget kamera så ta det med, instruktørene vil lære deg hvordan du kan bruke det på en best mulig måte. Lurer du på hva ISO, lukker og blender er for noe? Hvilken linser som passer best for å filme actionsport? Hvor du skal filme fra for at et hopp skal se best ut? Filmerne fra Field Productions vil arrangere små kurs og være med i bakken for å veilede de som ønsker.

Det vil være to campuker i 2018. Første campuke går fra 24. – 29. juni, og andre campuke går fra 1. – 6. juli. Alt er inkludert når du melder deg på camp. Overnatting, heiskort, transport til og fra bakken, mat, instruksjon og kveldsaktiviteter.

Den første uken kjører vi en egen jentecamp. Vi lager et tilpasset opplegg for jentene, med egne instruktører. Overnatting, servering, transport opp og ned fra bakken samt kveldsaktivitetene er det samme som for guttene. Er du jente og ikke har mulighet til å komme første uken er det selvsagt mulig å melde deg på uke to.

Velkommen til årets morsomste og mest inspirerende uke!


InstruktørerAnders Backe

Jesper Tjäder

Aleksander Aurdal

Kim Boberg

Øystein Bråten

Linn Cecilie Mæhlum

Nina Rusten

Even Sigstad

PK Hunder

Karl Kristian Muggerud

Filip Christensen

Med flere!